nathaliess!

Kategori: WANTED

Boyfriend jeans.

Funderar starkt på att beställa hem dessa från Lager 157 när jag får pengar. Tyckte de var de perfekta boyfriend jeansen och inte så farligt dyra heller. Låg på 400 kr plus frakt frågan är bara vilken storlek man ska ta. Vad tycker ni?

 

 

Fall goodies.

Lite plock på vad som skulle sitta fint till hösten både i sminkväskan och i garderoben. Collaget är gjort i Polyvore och klicka på bilden om ni vill veta vart allt kommer ifrån. 
fall goodies.

 

 

Contour kit.

Anastasia contour kit är en väldigt hypad produkt som även jag fått upp ögonen för. Skulle vara jätte roligt och händigt med en palett för puder till ansiketet, allt på samma ställe lixom. Kostar runt 500-600 men jag tror att det är värt det eftersom att man får hela 6 olika färger. Någon som har testat den och tycker om den? Jag skulle i alla fall bra gärna vilja ha denna goding i min samling!

Ni hittar den HÄR.

 

 

Makeup Geek

Ni som har lite intresse för olika populära sminkmärken och produkter har säkert hört talas om ögonskuggorna från makeup geek. Jag har hört att de är jämförbara med mac skuggorna och ha sjukt bra pigment då jag är är väldigt sugen på att testa dem. Googlade runt lite och hittade en sida som har märket !!!OCH!!! fraktar till Sverige (HÄR). Plockade ihop de som jag skulle vilja beställa men får ser hur jag gör. Som sagt så har jag hittat väldigt mycket som jag vill ha på senaste tiden så jag måste tänka och prooritera pengarna lite.

Meeen nog om det, här är de finaste färgerna enligt mois!!

#sensouos

#bleached blond

#prom queen

#Cinderella

                         #shimma shimma                       

Wanted i sminkväg!

Är supersugen på YSL Le tient touch Èclait fonduation som jag tittat på ett tag nu. Har sett den här fonduationen förr men tagit för givet att den är super dyr vilket den också är, tiiiiilllls jag hittade den på feelunique.com för betydligt mindre än butiks priset som ligger på 500 lappen på kicks. Har hittat så mycket jag vill ha på senaste tiden och skulle väldigt gätna vilja testa denna. Svårt bara att beställa en fonduation på internet och välja färg och så. 

 

 

Levis 501

Standard shortsen står just nu högst upp på min wanted lista då jag lider utav shortsbrist. Hört mycket om dessa och de är Levis 501:or som ni säkert också känner till.

Du hittar dom på HÄR för 541:- tilsammans med många andra snygga modeller från b.la. Levis.

 

2020

Kimmonon ifrån inlägget jag gjorde om boyfriend jeans (HÄR) hittar du på hemsidan 2020ave.com som även ade andra superfina grejer. Här plockade jag ihop lite som skulle sitta fint till sommaren. Hade lätt klickat hem dessa om jag inte behövde spara pengarna...

2020