nathaliess!

Kategori: WANTED

Vårkappan.

Kikat lite extra på den här snyggingen nu till våren, kanske känns lite långt borta men denna skulle inte sitta fel då. Letade länge i höstas efter något liknande denna. 

//HÄRIFRÅN//

Faux Fur.

Tycker verkligen att det är så fint med päls på hösten och denna grå fuskpäls jacka är verkligen perfekt! Den ligger på ca 950:- på asos.com.

Prints & posters.

Jag gillar ju att göra om i mitt rum då och då vilket nu också blivit mitt lilla projekt en tid framöver. Har tidigare nu haft en av de 4 av mitt rums vita väggarna täckta med bilder men det tänkte jag ändra på. Har därför tagit ner alla bilder och vill nu göra lite mer stilrent.

Har köpt spackel och färg idag så jag i morgon ska kunna skruva ner allt som sitter på väggen och måla om den vit då bilderna gjorde så att färgen lossnat.

Jag har funderat lite på vad jag vill ha på den väggen nu istället då det blir lite tråkigt med helvitt och har bestämt mig för en tavelvägg. Har kollat runt och hittat en hemsida med snygga prints & posters och tänkte beställadärifrån. Fårgan är bara vad jag vill ha....

Hemsidan hittar ni HÄR 

V front V back.

Simpla men riktigt snygga linnen som inte skulle sitta fel i basgarderoben. Funderar starkt på att klicka hem en av varje färg. 

Ni hittar dem HÄR

Colbot Blue.

Suktar efter denna goding från nelly atm, älskar färgen och modellen. Förövrigt så är jag riktigt klänning/kjol sugen och jag vet inte riktigt varför. Skulle vilja ha en vanlig tajt svart kjol då min är typ för liten och har även letet efter ett co-cords set att köpa men hittar inget snyggt. Tips?

ZOEVA

Zoeva borstarna har jag sett ett antal gånger vid olika tillfällen men inte riktigt lagt märke till innan. Inte förrän jag såg deta set i ett inlägg på Linda Hallbergs blogg så blev jag riktigt sugen på det. Som ni kanske vet eller inte vet så fyller jag år snart (19 januari) och dessa står på önskelistan. 

Ni kan hitta dem HÄR

Tattoos.

Jag är verkligen så himla sugen på dessa och har varit det sedan Attitude mässan då vi provade dem. De är de temporära tatueringarna som finns i massa olika former och i guld och silver som jag också stött på på andra ställen efter det vilket gjort att jag gillar dem ännu mer. Tycker att det är en jätterolig idé att kunna ha sånna på kroppen tillsammans eller utan smycken för att pimpa upp en outfit och det skulle vara perfekt för mig som ofta klär mig i helsvarta kläder. 

Hittade dem på nelly och DESSA gillar jag mest.