nathaliess!

Kategori: NYTT

Dolce´s

Mina nya fina solisar från Dolce & Gabbana (Synsam), me love. 

Igår kom jag hem med dessa vilket inte alls va planerat men usch så snygga. Riktigt klassiska solglasögon som kommer användas flitigt i sommar och resten av året med för den delen. Det är verkligen skillnad på solglasögon och solglasögon både med designen men också hur de verkligen skyddar ögonen. 

 

 

Baddräkten med stort b

Har blivit ägare av världens finaste baddräkt, på riktigt! Känner mig så himla snygg i den och jäklar vad den var värd ynka 199:- på Zara i Stockholm. Verkligen kärlek vid första ögonkastet!

Morphebrushes

35 Color Glam Palette från Morphe, köpte min HÄR men den verkar tyvärr vara slut i lager just nu, hoppas den kommer in igen.

Denna trillade ner i brevlådan idag och jag är så mycket mer än nöjd! Alla färger är verkligen klara och starka lite mer vågade än något jag har i min nuvarande kollektion och det ska verkligen bli så roligt att kunna testa på mer färgglada sminkningar som på jobbet till exempel. Färgerna är pigmenterade och mjuka, lätta att blanda ut. Har tänkt att man också såväl som inte kan applicera någon slags bas under som gör att färgerna verkligen kommer fram som till exempel under den gula.

För det lilla priset så är jag mer än nöjd, verkligen! 

My Bottle.

Min nya fina vattenflaska kommer ifrån min vän Karros Uf företag My Bottle och då passade jag på att köpa en. Äskar storleken på den då den inte är så jätte stor utan kan lätt ha med den i väskan och så är den så fin också. Använder min i princip varje dag!

50:-

 

Playsuit.

Klickade hem denna för några dagar sedan och idag så kom den på posten. Superfin färg och jätteskön på verkligen, älskar ryggen också. Ser fram emot att använda den, känns som att man både kan klä upp och ner den med klackar eller sneakers.

Ni hittar den HÄR

Shorts från H&M.

Desssa shorts föll mig direkt i smaken inne på H&M här om dagen och fick därför följa med hem. Har rensat ut alla mina gamla shorts då de inte satt bra alls på och därför så var detta ett perfekt inköp. 

Hoppas bara att det kommer fram lite sol och sommarväder så att de kommer till användning snart!