nathaliess!

Min hudvårds rutin.

Jag har en normal till torr hy men nu på vintern blir jag väldigt yttorr. Behöver därför mycket fukt och produkter som inte min känsliga hy reagerar på. 

Steg 1 på min dagliga hudvårds rutin är rengöring. Till detta använder jag denna mirakelprodukt som jag är helt förälskad i! Med denna rengöring smälter allt smink bort inklusive vattenfasta bryn produkter likaså mascara. Älskar verkligen denna! 

 

Steg 2 är ansiktsvatten. Detta för att få den optimala djup rengöringen samt återställa hudens pH värde som rubbas vid all kontakt med vatten. Just detta är från Clarins och är till för de med torr och känslig hy. Den har en gel konsistens och en mild doft, lämnar huden att kännas väldigt ren.

Steg 3 är serum och oljor. Ett serum är mer djup verkande för huden och kan även fokusera på speciella problemområden. Just detta är från Clarins och motverkar pigment förändringar i huden samt ger en fin lyster. Denna varvar jag med en Jojoba olja som ger huden en massa fukt nu på vintern!

Steg 4 är slutligen fukt krämer, detta för att återfå fukten i huden under natten och skydda den under dagen. Jag använder på kvällen just nu Filorgas Hydra Filler och på dagen Cliniques Dramatically different moisturizing lotion, bästa under makeup!! Ögonkräm använder jag sällan men just nu försöker jag ta slut på denna tester från Sensai. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas