nathaliess!

NARS Sheer Glow.

För ca 2 veckor sedan så köpte jag Nars Sheer Glow fonduation på Sephora i Stockholm då jag har velat prova den i evighter och min Happy light ( som det finns ett inlägg på HÄR) började ta slut. 

Jag köpte i färgen Light 4 Deauville som har en gulare underton och passar mig perfekt. 

Pros & Cons

Det jag verkligen gillar med denna är framförallt att den är i rätt färg för mig men också efter som den ger mycket lyster utan att göra så att man ser oljig ut. Man kan också bygga upp den, dvs att man kan applicera bara ett lager och få ett lätt täckande resultat men också lägga på mer och få ett mer täckande resultat. Finishen är också väldigt fin på huden och jag gillar bäst resultatet jag får med en fuktig svamp.

Jag använder denna (LÄNK)

Om jag ska ogilla något med denhär produkten så skulle det i sånna fall vara priset som ligger runt 400kr vilket jag antar är ganska mycket för en fonduation. Samtidigt så tycker jag att det kan vara värt att lägga lite extra på just basen och det var också en anledning att jag köpte den över huvudtaget. En annan sak är att man inte får med en pump till utan den måste man köpa till extra och jag har inte lyckats fått tag på någon så det är också lite annoying.  

I övrigt så älskar jag den och rekomenderar den verkligen! Om ni inte får tag på den så vet jag att ASOS också säljer den. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas